Üllő szemétszállítás

Szemétszállítás Üllő egész területén és régiójában

Konténer kiszállítását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

Milyen módon tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét szállításának díját szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési sitt, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán leggazdaságosabb módja a konténerrel történő szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.


Mekkora űrtartalmú konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell pótlólagosan kérniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek ügyfeleink.

A konténerek között vannak különféle méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk kivinni.

Melyik időpontban okos döntés igényelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Mérlegelheti azt is, hogy a rendelés időpontja után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az elvitetendő szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és elszállíthatjuk Öntől, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Üllő területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Üllő területén?

Üllő teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Üllő területén kívül még az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.


Miért érdemes minket hívnia?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Üllő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Üllő
 • Bobcat kölcsönzés Üllő
 • Termőföld szállítása Üllő
 • Sóder-homok szállítása Üllő

Szemétszállítás Üllő területén, olcsón, a legtöbb esetben azonnali indulással, ünnepnapon is 06 30 944 3839.