Szemétszállítás Vecsés

Szemétszállítás Vecsés egész területén és környékén

Konténer elhelyezését is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának díját szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán leggazdaságosabb módja a konténerszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és elmondja, hogy milyen típusú szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.


Mekkora űrtartalmú konténert javasolt megrendelni?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét volumenét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez mért konténert tudunk kivinni.

Mikor érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy el tudja vitetni a szemetet, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Vecsés területén?

Majdnem biztos, hogy olcsóbb a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Vecsés területén?

Vecsés teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Vecsés területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.


Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Vecsés egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Vecsés
 • Bobcat kölcsönzés Vecsés
 • Termőföld szállítása Vecsés
 • Sóder-homok szállítása Vecsés

Szemétszállítás Vecsés területén, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.