Gyál szemétszállítás

Szemétszállítás Gyál egész területén és vonzáskörzetében

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

Milyen módon tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának költségét szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési sitt, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán legköltségtakarékosabb módja a konténeres szemétszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen típusú szemét elszállításáról van szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.


Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy a hozzánk fordulók a valóságnál kisebb mennyiségűre saccolják az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a vevőink.

A konténerek között vannak különféle méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban ajánljuk megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét rakodását.

Ne tévessze szem elől azt a gyakorlati tényt sem, hogy a rendelés időpontja után ne kelljen több bontási munkát végezni pl. lakásfelújításkor, mert természetszerűleg növekszik az eltakarítandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Gyál területén?

Majdnem biztos, hogy olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás árának kiszámítása szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Gyál területén?

Gyál teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Gyál területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.


Miért érdemes minket hívnia?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Gyál egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Gyál
 • Bobcat kölcsönzés Gyál
 • Termőföld szállítása Gyál
 • Sóder-homok szállítása Gyál

Szemétszállítás Gyál régiójában, olcsón, a legtöbb esetben azonnali indulással, ünnepnapon is 06 30 944 3839.