Rákosmente szemétszállítás

Szemétszállítás Rákosmente egész területén és környékén

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének egyik leggazdaságosabb módja a konténerszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.


Mekkora konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a megrendelők.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk kivinni.

Mikor okos döntés megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét pakolását.

Mérlegelheti azt is, hogy az igénylést követően ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és folytathassa az építkezést.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Rákosmente területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Rákosmente területén?

Rákosmente teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Rákosmente területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.


Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Rákosmente egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Rákosmente
 • Bobcat kölcsönzés Rákosmente
 • Termőföld szállítása Rákosmente
 • Sóder-homok szállítása Rákosmente

Szemétszállítás Rákosmente övezetében, olcsón, a legtöbb esetben azonnali indulással, ünnepnapon is 06 30 944 3839.